Alle Aalsterse handelszaken verenigd online en zo Aalst promoten in Vlaanderen en ver daarbuiten.

MEGACONCURRENTEN 
Gigantische online platformen zoals Zalando, Bol.com en Amazon zuigen alle omzet uit de stadscentra weg. Tijdens de coronacrisis, zijn het ook deze bedrijven die enorme winsten vergaren. Lokale handelaars dreigen hun zaak te verliezen. Daarom moeten Aalsterse ondernemers nu samen online, als gemeenschap.

SOERT !
De Aalstenaars zijn een gedreven en eigenzinnig volk. Daarom wordt die koppige Aalsterse ondernemer op Aalst.jouwstad.be bijgestaan door andere inspirerende, beroemde of beruchte Aalstenaars. Lees SOERT

HET PROJECT
Ik werkte al langer aan Aalst.jouwstad.be, ontwikkelde en financierde het initiatief in de eerste fase zelf. Door de coronacrisis is de lancering in een stroomversnelling geraakt. Aalst.Jouwstad.be is dus wel degelijk een langetermijnproject, dat ook na corona blijft bestaan. In de volgende fase wordt er overlegd met verschillende stakeholders en geïnteresseerde ondernemers.

WIE?
Naast ondernemer ben ik vooral moeder en inwoner van deze stad.
De kwaliteit en de toekomst van het wonen en werken in deze boeiende stad in verandering liggen me nauw aan het hart.

Bij de ontwikkeling van dit platform kreeg ik cruciale en inspirerende steun van familie, vrienden en geïnteressseerde ondernemers die van bij de start in het project geloofden.
Bijzondere dank aan Jacky D.C., Anthe D., Lisa V.M., Alda P. en Dirk V.E., Pascal D., Hilde V., Elisabeth D.R., Gonda D.S, Marcel D.S & Frieda M., Amber D.V. en Karen V., Daniel H., Pieter V.H., Dinah B. en Marc de Jong, vanwege de inspirerende workshops.

Hartelijke groeten,
Leen De Smedt

leen de smedt stad aalst

© Jacky De Cock